Marzanna Gniazdowska
Profil użytkownika
Szczegóły użytkownika
- Kraj
- Polska
- Miasto
- Zielona Góra
- Strefa czasowa
- Europe/Warsaw
Szczegóły kursów
- Profile w kursach
- 19. Przechowywanie żywności
- 22. Zasady planowania żywienia
- 23. Karty menu
- 25. Planowanie usług gastronomicznych
- 28. Usługi żywieniowe w hotelarstwie
- 29. Zasady sporządzania jadłospisów
- 42. Podstawy obsługi kelnerskiej
- HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
- Przedmioty hotelarskie - klasy 1
- Przedmioty hotelarskie - klasy 2
- Przedmioty hotelarskie - klasy 3
- Przedmioty ścisłe (biologia, chemia, fizyka, informatyka) - klasy 1
- Przedmioty turystyczne - klasy 1
- Przedmioty turystyczne - klasy 2
- Przedmioty turystyczne - klasy 3
- Przedmioty turysyczne - klasy 4
Aktywność konta
- Pierwszy dostęp do strony
- poniedziałek, 16 marca 2020, 19:00 (4 lata 41 dni)
- Ostatni dostęp do strony
- wtorek, 11 maja 2021, 11:15 (2 lata 350 dni)
Kohorty
- N - Przedmioty ścisłe (biologia, chemia, fizyka, informatyka)
- N - Przedmioty hotelarsko-turystyczne